Contact

Familieopstellingen
Voor informatie, een nieuwsbrief en voor het opgeven voor een workshop familieopstellingen kun je contact opnemen met Annebiene Pilon,
tel. 06-18363182
. Als je een boodschap inspreekt word je teruggebeld.

Acupunctuur
Voor een behandeling of informatie acupunctuur kunt je contact op nemen met Vladimir Dmitriev tel. 06-28136849.

Routebeschrijving

Automobilisten die komen voor de familieopstellingen en acupunctuur worden dringend verzocht hun auto bij het grote parkeerterrein van de Lepelaar, bij restaurant de Hakhorst, te parkeren. Vandaar uit kun je de weg oversteken bij het stoplicht, dan het bruggetje over het Eempad op. Een paar minuten lopen tot aan de kruising Cohensteeg. Aan de linkerkant van de kruising, staat de boerderij de Pachter. Daar kun je het hek door naar binnen. Ben je slecht ter been dan kun je bij de Pachter (straat) parkeren.

Vanaf de A1 Amsterdam richting Amersfoort
Afslag Zwolle Hoevelaken Utrecht nemen. En daarna weer afslag Utrecht nemen, dan door rijden tot afslag Leusden. In Leusden alle stoplichten en 2 rotondes rechtdoor rijden en dan het eerste stoplicht links, daar kunt u parkeren op een groot parkeerterrein: de Lepelaar. Vandaar kunt u lopen zoals hier boven beschreven.

Vanaf de A 28 Utrecht richting Amersfoort
Doorrijden tot afslag Leusden en dan dezelfde route als hierboven.

Vanaf de A 12 Arnhem richting Leusden
Afslag Maarsbergen Woudenberg nemen. Rij daarna richting Leusden. Door blijven rijden tot afslag Leusden Achterveld. Bij de rotonde rechtdoor richting centrum- Achterveld. Dan vierde stoplicht rechts. Dan alle stoplichten rechtdoor, eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde rechtsaf tot het eerste stoplicht. Linksaf slaan en daar is het parkeerterrein: de Lepelaar. Vandaar kunt u lopen zoals hier boven beschreven.

LET OP!!! Donderdag en zondag beginnen we om 10.30 uur.

Belangrijk: Pachter 16 is het allerlaatste huis, rechts fietspad en natuur dan onder het afdakje doorlopen anders kom je op het privè adres.
 

Download de routebeschrijving in PDF vorm. Download de routebeschrijving in PDF vorm

Openbaar vervoer

LET OP!! Er is een wijziging van het busverkeer. I.p.v. bus 77 rijdt nu bus 17 van station Amersfoort naar Leusden. De dichtsbijzijnde bushalte nabij de Pachter is de halte Bohemen. Als je daar uit de bus stapt zie je de rotonde. Steek deze over. Loop voorbij de oude bushalte die ook Bohemen heet maar waar geen busnummers meer op staan. Loop tot aan de stoplichten die altijd op oranje staan. Daar zie je een bruggetje aan de rechterkant. Steek het bruggetje over. Loop dan ongeveer 300 meter door tot je aan de kruising Cohensteeg, Jagerpad komt. Aan de linkerkant van de kruising staat de boerderij, dat is Pachter 16. Door het groene hekje kun je naar binnen.

Bereken uw OV route via 9292.nl ›

Donderdag en zondag beginnen we om 10.30 uur.

Belangrijk: Pachter 16 is het allerlaatste huis, rechts fietspad en natuur dan onder het afdakje doorlopen anders kom je op het privè adres.

Nieuwsbrief

Graag brengen we jullie op de hoogte van onze activiteiten voor het komende seizoen.

Nieuwsbrief
 

Boeken

Zelf je energiebalans versterken;
het kan!

Boek over Cosmetische Acupunctuur

Boeken
 
 

Persoverzicht

Bekijk hier de persoverziocht.
Persoverzicht


 

Medi-Tape

Een speciale elastische Tape en een bijzondere techniek maken het mogelijk pijn en bewegingsbeperkingen snel en succesvol te behandelen.

Medi-Tape
 

Agenda

Wil je ook een keer mee doen aan een workshop ga dan naar de agenda voor het laatste nieuws en de kalender.

Agenda acupunctuur