Acupunctuur

Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. dit is een volledig medisch systeem dat al meer dan 2000 jaar diagnoses stelt, ziektes kan genezen, klachten vermindert en ook preventief werkt.

Acupunctuur kan de natuurlijke weerstand verhogen, waardoor ziektes verkomen kunnen worden. Bovendien kunnen klachten verlicht worden en bepaalde ziektes kunnen ermee genezen worden, doordat er blokkades worden opgeheven. De energiehuishouding wordt door acupunctuur beïnvloedt en het zet het lichaam aan tot zelfregulatie. In geval van chronische ziektes is er bij een acupunctuur behandeling geen negatief effect op het lichaam.

Voor een acupunctuurbehandeling of informatie kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev.

Acupuncturist/arts Vladimir DmitrievAcupuncturist/arts Vladimir Dmitriev

De Russische arts Vladimir Dmitriev is gefascineerd door de acupunctuur waarnaar hij al meer dan dertig jaar wetenschappelijk onderzoek verricht. Hij is een zeer ervaren acupuncturist/arts die specifieke diagnose- en onderzoeksmethoden heeft ontwikkeld. Hij werkt met Energoscopie als diagnose en behandelt met acupunctuur. Zijn behandelingen worden door diverse verzekeraars vergoed (aangesloten bij Zhong).

Basisprincipe

Het basisprincipe van de Acupunctuur is de circulatie van de levensenergie Qi.  Deze stroomt via een ingewikkeld stelsel van kanalen (meridianen) door ons lichaam. Bij ziekte is het energie-evenwicht verstoord.

Voor meer informatie over acupunctuur kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev.

Aandoeningen die met Acupunctuur goed te behandelen zijn:

Acne, ademhalingsklachten, allergie, anemie, artritis, artrose, blessures, bronchitis, cystitis (blaasontsteking), depressie en burn-out, epicondylitis (tennisarm), fobieën, hernia, hoesten, hoge bloeddruk, hoofdpijn, hooikoorts, hormonale klachten, huidklachten, hyperventilatie, impotentie, irritaties, lage rugklachten, maag- en darmklachten, menstruatieproblemen, migraine, nervositeit, oorklachten, psychische problemen, sinusitis (bijholte ontsteking), slapeloosheid, trigeminus neuralgie (aangezichtspijnen), verslavingen, chronische vermoeidheid enz., enz.

Wat doet de acupunctuur

acupunctuur

De traditionele Chinese medische filosofie geeft toegang tot informatie die opgeslagen is in de acupunctuurpunten, (bijvoorbeeld: 'poort van vitaliteit'). Voordat iemand een opstelling gaat doen doet Vladimir een energie test. De informatie die uit de test komt wordt door Annebiene gebruikt tijdens de opstelling. Na de opstelling kan een aanvullende acupunctuurbehandeling extra ondersteuning bieden aan het helingsproces.

Doen mee aan een workshop familieopstellingen / acupunctuur.

Wat is een familieopstelling

EnergoscopieEnergoscopie

Door met de pen aan weerszijden van de nagel van handen en voeten een meting te doen geeft de Energoscoop precies aan hoe het met je energiehuishouding is gesteld. Naast de fysieke gesteldheid weet Vladimir ook precies aan te geven wat er energetisch, psychisch en emotioneel niet goed zit. Door de pen wordt infrarood licht je lichaam ingestuurd waardoor de meridianen al een behandeling krijgen. Voor een behandeling of informatie acupunctuur kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev.

Zelf je energiebalans versterken, het kan!

Workshop self-healing: werken met lichtkanalen en het fijnstoffelijk lichaam.

In het boek "Sterren van Zeven Spiegels" verteld Vladimir over de meer dan 30 jaar medisch speurwerk die hij heeft verricht op het gebied van acupunctuur. Op basis van dit boek geeft hij in de workshop self-healing over de principes van acupunctuur. Doen mee aan een workshopself-healing.

Wat is een familieopstelling

Aangesloten bij

ZHONG
ZHONG is de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).


Cosmetische
Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeswijzen. De behandeling richt zich op het ontsluieren van de eigen schoonheid die verborgen ligt onder de sporen van gebeurtenissen in het leven.

Cosmetische Acupunctuur

Medi-Tape

Een speciale elastische Tape en een bijzondere techniek maken het mogelijk pijn en bewegingsbeperkingen snel en succesvol te behandelen.

Medi-Tape

Familieopstellingen

Door middel van een familieopstelling worden, met behulp van een groep, de onbewuste familiepatronen aan het licht gebracht. Deze belastende patronen gaan soms generaties terug en vinden hun wortels in ernstige gebeurtenissen in de familiegeschiedenis.

Familieopstelling


Boeken

Zelf je energiebalans versterken;
het kan!

Boek over Cosmetische Acupunctuur

Boeken