Nieuwsbrief

Beste mensen,

Met onze vaste basis, de familieopstellingen en de acupunctuur, gaan we als vanouds door.

Familieopstellingen Annebiene

 

Workshop self-healing: werken met lichtkanalen en het fijnstoffelijke lichaam

Acupunctuur Vladimirgegeven door Vladimir Dmitriev

In het boek "Sterren van Zeven Spiegels" vertelt Vladimir over de meer dan 30 jaar medisch speurwerk die hij heeft verricht op het gebied van acupunctuur.

Op basis van dit boek geeft hij in de workshop self-healing les over de principes van acupunctuur. Je leert vervolgens zelf te werken met het stimuleren van het stromen van energieën door de lichtmeridianen. Hierdoor leer je hoe zelf je energie in balans kunt brengen, waarmee je jezelf vitaler zult voelen.

Opzet van de workshop
In het eerste deel van de workshop worden volgende onderwerpen besproken:

  1. het begin van de mens – poort van de levensschepping
  2. de individuele geest
  3. de lichaamsziel
  4. de grote ziel
  5. de chakra's
  6. de meridianen en de bioritmen
  7. de organen en bijbehorende emoties
  8. de lichtmeridianen

Het tweede deel van de workshop is gewijd aan het praktisch werken met de lichtmeridianen. Je leert je energiehuishouding zelf in balans te brengen. Deze methode kan iedereen aanleren zonder medische kennis vooraf. De methode kan met succes gebruikt worden in het dagelijks leven.

Datum en tijd
onbekend
Tijd: 10:30- 17:00 uur
Locatie:

Kosten
€ 125,- inclusief het boek " Sterren van Zeven Spiegels" en lunch.
Als je het boek al hebt, kost de workshop € 95,-.

Opgave
Annebiene Pilon, tel.nr. 06-18363182.

Contact

Tenslotte

De gewone familieopstellingen en acupunctuur gaan als vanouds door op de donderdag en de zondag. Zie voor data onze agenda.

We wensen jou en je familie alle goeds toe. Wie weet zien we elkaar binnenkort. Aarzel niet om te bellen als je vragen of opmerkingen hebt.

Lieve groet,
Annebiene en Vladimir

Bijlage

Waarom je licht-lichaam ontwaken?

Orin en DaBen: 'Als je je licht-lichaam ontwaakt, zul je een toon in je laten klinken van een hogere vibratie, een toon die je leven zal veranderen en een positieve invloed zal hebben op de wereld om je heen. Je zult mogelijkheden aantrekken om een werkelijke bijdrage te leveren aan de wereld als je meer licht uitstraalt. Met het ontwaken van je licht-lichaam wordt je je nog meer bewust van je pad van initiatie, verlichting en een groter dienen. Het ontwaken van je licht-lichaam zal je ondersteunen in het ontwikkelen van een helderder visie op wat je hier komt doen en je vermogen versterken om je werk in de wereld neer te zetten. Je kunt het gebruiken om je creatieve projecten, je werk en je persoonlijke leven te stimuleren.

Als je met mensen werkt, kun je het gebruiken om je werk een meer diepgaand effect te laten hebben en je meer magnetisch te maken voor cliënten en cursisten. Het ontwaken van je licht-lichaam kan een enorme invloed hebben op je persoonlijke relaties. Als je een meer verfijndere, mooiere energie door je lichaam laat stromen, zullen mensen om je heen anders gaan denken en doen zonder dat je hen probeert te veranderen. Je zult merken dat mensen naar je toegetrokken worden: het licht-lichaam is zeer magnetisch. Als je ouder van kinderen bent, of veel met kinderen omgaat, zul je merken dat zij speciaal gevoelig zijn voor de energie die je kunt genereren. Het zal hen helpen bij het ervaren van meer evenwicht, focus en hogere niveaus van bewustzijn. Als je je opent voor deze hogere stroom van licht, kun je meer invloed, meer kansen, meer liefdevolle mensen aantrekken. Je kunt in je centrum blijven temidden van veel verschillende mensen en transparant zijn voor grovere energieën.

Het ontwaken van je licht-lichaam kan je meer invloed geven op je emoties en je denken. Als je je licht-lichaam ontwikkelt en leert hoe je bewust de energie kunt laten stromen, kun je innerlijke verlichting, helderheid en een open hart naar believen creëren. Je zult meer in staat zijn te kiezen hoe je je wilt voelen, gefocust zijn, mentaal alert en fysiek stralend. Het zal je helpen voorbij illusies te zien en te begrijpen wat echt is. Het zal je helpen effectiever te werken op de innerlijke vlakken, als je energie in gedachten gebruikt om resultaten te creëren. Je zult een groter vermogen hebben anderen tot bewustzijn te brengen en jezelf te genezen. Je zult leren hoe je uit je hoofd kunt gaan en in je ervaring kunt ZIJN. Door je energieën te harmoniseren zul je in staat zijn in een hogere stroom te leven. In deze stroom kun je op het juiste moment op de juiste plaats zijn en merken dat de dingen gemakkelijk en vreugdevol verlopen.

Je hoeft niet hard te werken of te vechten om een liefdevolle relatie te hebben in een leven dat werkt. Als je je licht-lichaam doet ontwaken, kun je magnetischer worden voor je hogere goed en je kunt merken dat veel dingen naar je toe komen, precies op het moment dat je ze nodig hebt. De uitdaging zal zijn hoe goed je jezelf toestaat je te voelen en hoeveel overvloed je jezelf toestaat te ontvangen. Werken met deze centra zal ieder ander pad stimuleren waar je plezier in hebt. Ze stimuleren op een krachtige wijze meditatie, lichaamswerk en andere therapeutische technieken die je gekozen hebt. Als je therapeut, leraar of genezer bent, stellen deze centra je in staat om een uitnodigende ruimte te creëren waarin het voor de ander makkelijker wordt de door hem of haar gewenste stappen te zetten.

Deze technieken zijn gemakkelijk te leren. De energiecentra die het licht-lichaam versterken zijn helder en reëel. Je zult in staat zijn hen te voelen en ermee te werken. Je zult positiever zijn en werkelijke resultaten zien als je dat doet. Je zult in staat zijn hoger te reiken in bewustzijn, meer balans en stabiliteit te ervaren, meer helderheid en creativiteit te ervaren en een nieuw perspectief op het leven te verwerven. Het ontwaken van je licht-lichaam kan veel diepe, blijvende veranderingen in je leven tot stand brengen. Als je je licht-lichaam zult ontwaken, begeef je je op een pad van versnelde spirituele groei.

Acupunctuur

Acupunctuur kan de natuurlijke weerstand verhogen, waardoor ziektes verkomen kunnen worden. Bovendien kunnen klachten verlicht worden en bepaalde ziektes kunnen ermee genezen worden, doordat er blokkades worden opgeheven.

Acupunctuur

Familieopstellingen

Door middel van een familieopstelling worden, met behulp van een groep, de onbewuste familiepatronen aan het licht gebracht. Deze belastende patronen gaan soms generaties terug en vinden hun wortels in ernstige gebeurtenissen in de familiegeschiedenis.

Familieopstelling


Boeken

Zelf je energiebalans versterken;
het kan!

Boek over Cosmetische Acupunctuur

BoekenMedi-Tape

Een speciale elastische Tape en een bijzondere techniek maken het mogelijk pijn en bewegingsbeperkingen snel en succesvol te behandelen.

Medi-Tape

Cosmetische
Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeswijzen. De behandeling richt zich op het ontsluieren van de eigen schoonheid die verborgen ligt onder de sporen van gebeurtenissen in het leven.

Cosmetische Acupunctuur