Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeswijzen. De behandeling richt zich op het ontsluieren van de eigen schoonheid die verborgen ligt onder de sporen van gebeurtenissen in het leven.

Voor een cosmetische acupunctuurbehandeling of informatie kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev.

Download flyer Cosmetische Acupunctuur flyer Cosmetische Acupunctuur

Cosmetisch Acupuncturist/arts Vladimir Dmitriev
Stralende schoonheid

Schoonheid wordt vaak verbonden met bepaalde uiterlijke vormen: jong zijn en een rimpelloos gelaat. Ook al zeggen we vaak: 'ware schoonheid zit van binnen'. Maar we tellen onze rimpels en daarmee vellen we een oordeel over onszelf en anderen.

Schoonheid zit echter noch aan onze buitenkant noch van binnen. Schoonheid straalt door ons heen van binnen naar buiten en is sterk verbonden met de vibratie van ons fijnstoffelijke lichaam en onze zielekwaliteit. Dit zijn bij uitstek de gebieden waarop cosmetische acupunctuur invloed uitoefent.

De sporen van verdriet, wanhoop en ziekte vormen gedurende het leven laagje voor laagje een masker. Blokkades in de levensenergie hebben in vloed op de gezichtspieren die onze mimiek, dus onze uitdrukking bepalen. Dit masker staat tussen ons en de wereld in. Het is wat gezien wordt, maar wat ook ons zicht op de wereld bepaalt, waardoor onze nieuwe ervaringen negatief gekleurd worden.
Cosmetische acupunctuur laat de eigen stralende schoonheid weer ontwaken door laagje voor laagje dit masker te laten verdwijnen.

Terug in de tijd

cosmetische acupunctuur

In het gezicht en hals zijn veel acupunctuurpunten die invloed hebben op psychosomatische klachten en de energiebalans. Door het plaatsen van naalden verdwijnt laagje voor laagje het masker dat de stralende schoonheid bedekt, waardoor een verjongingseffect bereikt wordt. De gezichtsuitdrukking wordt ontspannen en het energieniveau gaat omhoog, waardoor verouderingsverschijnselen verdwijnen.
De hormoonhuishouding komt in balans, menstruatie- en overgangsklachten verminderen of verdwijnen.

Er is een effect op de algemene gezondheidstoestand en de zintuigen gaan beter werken.
De stemming verbetert en het zicht op de eigen mogelijkheden en toekomstvisie verruimt zich, doordat oude vastzittende blokkades worden opgeheven. De huid verjongt zich, is beter door bloed, wordt steviger en rimpels vervagen. Een duidelijk verjongingseffect kan worden bereikt.

Meer informatie over cosmetische cupunctuur.

Contact cosmetische cupunctuur

De behandeling

Om een verjongingsproces op gang te brengen kan al snel een verjongingseffect optreden. Bij de eerste behandeling neem je een goede kopie mee van de meest stralende portretfoto die je van jezelf bezit. De behandeling richt zich niet alleen op de uiterlijke verschijnselen van veroudering, maar op het algemeen welzijn en vitaliteit.

Per behandeling zijn de kosten € 65,- . Voor een behandeling of informatie over cosmetische acupunctuur kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev.

Download flyer Cosmetische Acupunctuur flyer Cosmetische Acupunctuur

 

Boek Cosmetische Acupunctuur

Boek Cosmetische Acupunctuur

Poorten van verborgen schoonheid

In 'Poorten naar verborgen schoonheid' beschrijft Vladimir Dmitriev op caleidoscopische wijze zijn professionele en persoonlijke ontdekkingstocht in een nieuw, nog onontgonnen gebied van de acupunctuur; een nieuwe dimensie zelfs in benadering en toepassing: de cosmetische acupunctuur. In zijn meer dan twintigjarige praktijk als acupunctuurarts constateerde hij gaandeweg dat de werking van de behandelingen zich niet slechts uitdrukt in genezing van fysieke klachten, maar vaak ook leidt tot heling in diepere emotionele en psychische lagen. Deze heling komt tot uitdrukking in het gezicht: het innerlijk licht dat elk mens zijn schoonheid verleent wordt opnieuw waarneembaar.

Boek Cosmetische Acupunctuur

Aangesloten bij

ZHONG
ZHONG is de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).Acupunctuur

Acupunctuur kan de natuurlijke weerstand verhogen, waardoor ziektes verkomen kunnen worden. Bovendien kunnen klachten verlicht worden en bepaalde ziektes kunnen ermee genezen worden, doordat er blokkades worden opgeheven.

Acupunctuur

Familieopstellingen

Door middel van een familieopstelling worden, met behulp van een groep, de onbewuste familiepatronen aan het licht gebracht. Deze belastende patronen gaan soms generaties terug en vinden hun wortels in ernstige gebeurtenissen in de familiegeschiedenis.

Familieopstelling


Boeken

Zelf je energiebalans versterken;
het kan!

Boek over Cosmetische Acupunctuur

BoekenMedi-Tape

Een speciale elastische Tape en een bijzondere techniek maken het mogelijk pijn en bewegingsbeperkingen snel en succesvol te behandelen.

Medi-Tape