Pers overzicht

 

Openingen naar verborgen schoonheid. Vruchtbare Aarde, door Bart Hommersen

Acupuncturist Vladimir Dmitriev over zijn levenslange fascinatie voor het laten schijnen van de parel van ons diepste ‘ik’ ......
Lees verder

(bron: https://www.vruchtbareaarde.nl/2020_4.html)

 

Op zoek naar de onschuld. De Telegraaf, door Katarina Stavrianos

Doet het pijn? Ik vraag het me al jaren af, elke keer als ik weer ergens op tv naalden in iemands huid zie verdwijnen. Iedereen die ik er tot nu toe over heb gesproken, zegt dat je er niets van voelt om er vervolgens jubelverhalen over de effecten van ......
Lees verder

 

Energie bepaalt iemands schoonheid. De Telegraaf, door Patricia Boon

Een tinteling siddert door mijn arm. Van de naald heb ik niks gevoeld, maar nu .....
Lees verder

 

Zo plak je de pijn weg. De Telegraaf, door Katarina Stavrianos

Sportliefhebbers krijgen het steeds vaker in beeld: de gekleurde tape die willekeurig op de lichamen van toppers lijkt te zijn geplakt. David Beckham siert er zijn rug mee, Serena Williams heeft het ........
Lees verder

 

RUS Nr. 25, The magazine of russian speaking benelux

Lees verder


Medical research journalist over Sterren van zeven spiegels
De recensie van Désirée L. Röver

Een ontroerend mooi boek over de mens, acupunctuur, Westerse en Oosterse geneeswijzen door Vladimir Dmitriev, arts en acupuncturist .....
Lees verder

 

Meten is weten, Zhong Xin. Door V. Dmitriev en P. Donker

Dat een goede diagnose een kunst is, is voor iedereen in het vak duidelijk. Dat daarvoor nieuwe hulpmiddelen op de markt komem is helaas .....
Lees verder

 

Familieopstellingen AnnebieneAnnebiene Pilon

Annebiene is NLP- en hypnotherapeut. Zij behoort tot de eerste generatie van therapeuten die kennis maakte met familieopstellingen tijdens haar werk in Duitsland. Zij heeft sindsdien een geheel eigen werkstijl ontwikkeld. Kenmerkend voor haar is het werken met vraagstukken in de opstellingen die terug te voeren zijn tot oorspronkelijke trauma's in de familiegeschiedenis.

Acupunctuur VladimirVladimir Dmitriev

Vladimir is in Sint Petersburg als arts opgeleid. Na zijn specialisatie als sportarts, kwam hij in aanraking met de traditionele Oosterse geneeswijzen. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in de Chinese, Koreaanse en Indiase acupunctuur. Vladimir werkt behalve in Nederland, ook in Duitsland waar hij wetenschappelijk onderzoek doet op het gebied van diagnostiek.

Wat is een familieopstelling

familieopstelling

Door middel van een familieopstelling worden, met behulp van een groep, de onbewuste familiepatronen aan het licht gebracht. Deze belastende patronen gaan soms generaties terug en vinden hun wortels in ernstige gebeurtenissen in de familiegeschiedenis. Zo kunnen oorlog, geweld, vroeg overlijden van ouders of kinderen, echtscheiding, seksueel misbruik, zich generaties later nog uiten in depressie, psychose, angststoornissen, migraine, chronische vermoeidheid of relatieproblemen. Door een opstelling wordt vrede in de ziel en daarmee doorstroming van de energie bewerkstelligd.

Met welke klachten kan je terecht
Zij hebben met hun werkwijze goede ervaringen opgedaan bij ondermeer de volgende klachten: migraine, chronische vermoeidheid, verslavingen, gedragsproblemen bij kinderen, depressies, relatieproblemen, angststoornissen, psychoses,...e.a.

Wat is een familieopstelling

Wat doet de acupunctuur

acupunctuur De traditionele Chinese medische filosofie geeft toegang tot informatie die opgeslagen is in de acupunctuurpunten, (bijvoorbeeld: 'poort van vitaliteit'). Voordat iemand een opstelling gaat doen doet Vladimir een energie test. De informatie die uit de test komt wordt door Annebiene gebruikt tijdens de opstelling Na de opstelling kan een aanvullende acupunctuurbehandeling extra ondersteuning bieden aan het helingsproces.

Wat doet de acupunctuur

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeswijzen. De behandeling richt zich op het ontsluieren van de eigen schoonheid die verborgen ligt onder de sporen van gebeurtenissen in het leven.

Wat doet cosmetische acupunctuur

Agenda

Wil je ook een keer mee doen aan een workshop ga dan naar de agenda voor het laatste nieuws en de kalender.

Agenda acupunctuur

Boeken

Zelf je energiebalans versterken;
het kan!

Boek over Cosmetische Acupunctuur

Boeken
Acupunctuur

Acupunctuur kan de natuurlijke weerstand verhogen, waardoor ziektes verkomen kunnen worden. Bovendien kunnen klachten verlicht worden en bepaalde ziektes kunnen ermee genezen worden, doordat er blokkades worden opgeheven.

Acupunctuur

Familieopstellingen

Door middel van een familieopstelling worden, met behulp van een groep, de onbewuste familiepatronen aan het licht gebracht. Deze belastende patronen gaan soms generaties terug en vinden hun wortels in ernstige gebeurtenissen in de familiegeschiedenis.

Familieopstelling

Medi-Tape

Een speciale elastische Tape en een bijzondere techniek maken het mogelijk pijn en bewegingsbeperkingen snel en succesvol te behandelen.

Medi-Tape