Medi-TapeMedi-Tape

Een speciale elastische Tape en een bijzondere techniek maken het mogelijk pijn en bewegingsbeperkingen snel en succesvol te behandelen.

De behandeling met Medi-Tapes is pijnloos en zonder bijwerkingen. De spieren worden door de huidreceptoren ontspannen en door de eigen beweging elke keer gemasseerd. Daardoor wordt de statische en dynamische coördinatie positief beïnvloed.

Voor meer informatie over behandeling met Medi-Tape kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev.


Medi- Tapingmedi-taping

  • Medi- Taping werkt op de lymfvaten. De Medi-Taping methode zorgt voor drukvermindering in de lymfbanen. Het desbetreffende gebied wordt ontlast en geneest sneller.

  • Medi-Taping beïnvloed de pijngeleiding Het wrijven van de receptoren activeert het lichaamseigen pijnverminderings- systeem. Bij chronische ziekten kan Medi-Taping pijn verminderen en andere therapieen (bijv. fysiotherapie) ondersteunen.
    sport-taping
  • Medi-Taping ondersteunt de gewrichten Door de beïnvloeding van bepaalde receptoren en de elastische eigenschappen van de Medi-Taping krijgt men het gevoel zich beter te kunnen bewegen. Werking op de innerlijke organen Medi- Taping kan een viscero-cutane reflex uitoefenen op bepaalde huidzones en zo invloed hebben op de innerlijke organen.

Indicaties voor behandeling Medi-Tape

tape-behandeling

Rugpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, migraine, chronische schouderpijn, spierkrampen, osteoporose, tennisarm, heup- en kniepijn, zenuwbeschadigingen, obstipatie, prostatitis, incontinentie, fibro-myalgie, rheuma, arthrose, hielspoor, spataderen en vele andere soorten pijn.

Meer informatie over Medi-Tape.

Med-Taping contact

Acupunctuur

Acupunctuur kan de natuurlijke weerstand verhogen, waardoor ziektes verkomen kunnen worden. Bovendien kunnen klachten verlicht worden en bepaalde ziektes kunnen ermee genezen worden, doordat er blokkades worden opgeheven.

Acupunctuur

Cosmetische
Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeswijzen. De behandeling richt zich op het ontsluieren van de eigen schoonheid die verborgen ligt onder de sporen van gebeurtenissen in het leven.

Cosmetische Acupunctuur


Familieopstellingen

Door middel van een familieopstelling worden, met behulp van een groep, de onbewuste familiepatronen aan het licht gebracht. Deze belastende patronen gaan soms generaties terug en vinden hun wortels in ernstige gebeurtenissen in de familiegeschiedenis.

Familieopstelling


Boeken

Zelf je energiebalans versterken;
het kan!

Boek over Cosmetische Acupunctuur

Boeken